Hét gastouderbureau van Rotterdam

Laat ik mezelf allereerst even voorstellen, mijn naam is Lianne van Drom en ik ben consulent bij Gastouderbureau NL voor de regio Rotterdam. Samen met mijn partner Ben en ons zoontje Matthew woon ik in Hellevoetsluis. Naast consulent werk ik zelf ook als gastouder. Door deze combinatie kan ik mijn kennis en ervaring inzetten om gastouders en ouders goede persoonlijke ondersteuning te bieden.

Als gastouder biedt je kinderen een veilige plek om te leren en ontwikkelen in een huiselijke omgeving. Ik vind het belangrijk om de beste match te vinden voor elk kind. Dit doe ik door te weten hoe gastouders invulling geven aan hun opvang. En natuurlijk de wensen van ouders goed inzichtelijk te hebben. Hierbij staat persoonlijk contact, meedenken over verschillende vraagstukken en het regelen van de praktische zaken centraal. 

Gastouder in Rotterdam worden? Lianne helpt je verder!

Wil je meer weten over gastouderopvang of wil je gastouder worden in Rotterdam? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik informeer je graag over de mogelijkheden bij Gastouderbureau NL!

Wet en regelgeving

Alle aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Aansluiting bij Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.