Hét gastouderbureau van Drenthe

Ik ben Maaike Janssen en woon samen met mijn partner en twee kinderen in Marum. Ik ben consulent bij Gastouderbureau NL voor de regio Drenthe. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een regionaal gastouderbureau. Met mijn ervaring binnen de kinderopvangsector bent u bij mij aan het juiste adres voor persoonlijke begeleiding in de Gastouderopvang. 

Ik vind persoonlijk contact en ondersteuning belangrijk. Van het bij elkaar brengen van ouder en gastouder en het borgen van een kleinschalige kinderopvang tot de ondersteuning bij de ouder thuis in het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. Met een gastouder kies je voor opvang in een huiselijke omgeving. Daarnaast is Gastouderopvang veel voordeliger dan de reguliere kinderopvang. 

Gastouder in Drenthe worden? Maaike helpt je verder!

Wil je meer weten over gastouderopvang of wil je gastouder worden in Drenthe? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik informeer je graag over de mogelijkheden bij Gastouderbureau NL!

Wet en regelgeving

Alle aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Aansluiting bij Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.