Hét gastouderbureau van Noord-Brabant

Mijn naam is Valerie van Noord en ik woon samen met mijn zoontje in Woensdrecht. Met heel veel plezier mag ik zeggen dat ik je consulente ben voor de regio Noord-Brabant. Hiervoor heb ik een aantal jaar in de kinderopvang gewerkt en werk ik nu nog regelmatig als zzp’er in de kinderopvang.

Ik hou de drempel graag zo laag mogelijk omdat ik het belangrijk vind dat er regelmatig persoonlijk contact is. Door mijn ervaring als gespecialiseerd pedagogisch medewerker kan de gastouder of de ouder ook altijd terecht bij mij als zij pedagogische vragen hebben. Ook sta ik altijd klaar voor hulp bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag en natuurlijk het vinden van de juiste gastouder of andere vragen.

Bij een gastouder van gastouderbureau nl ben je verzekerd van kwalitatief goede opvang. Mocht je gastouder ziek zijn of op vakantie gaan, dan help ik bij een vervangende gastouder. 

Gastouder in Noord-Brabant worden? Valerie helpt je verder!

Wil je meer weten over gastouderopvang of wil je gastouder worden in Noord-Brabant? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik informeer je graag over de mogelijkheden bij Gastouderbureau NL!

Wet en regelgeving

Alle aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Aansluiting bij Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.