Hét gastouderbureau van Friesland

Sinds 2006 verzorgen wij, Inge Kiewied en Cees Klarenbeek, gastouderopvang in Friesland. Wij zijn de ouders van drie jongens en begrijpen het belang van goede gecertificeerde kleinschalige en flexibele kinderopvang in de buurt. Door onze persoonlijke benadering en deskundig advies hebben we al voor veel kinderen in Friesland de kinderopvang verzorgd. 

Elk kind verdient de beste opvang die bij hem of haar past. In een persoonlijk gesprek bespreken we de behoeften en waaraan je graag wilt dat de gastouderopvang aan moet voldoen. Vervolgens gaan we voor je op zoek. Dan regelen we voor jullie de documenten waarmee jullie voldoen aan de wettelijke eisen voor recht op kindertoeslag. 

Gastouder in Friesland worden? Inge helpt je verder!

Wil je meer weten over gastouderopvang of wil je gastouder worden in Friesland? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik informeer je graag over de mogelijkheden bij Gastouderbureau NL!

Wet en regelgeving

Alle aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Aansluiting bij Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.