Hét gastouderbureau van Gelderland

Mijn naam is Boukje Budel en samen met mijn man Pim en kinderen Saar en Jip woon ik in Zeddam. Ik ben bemiddelingsmedewerker bij Gastouderbureau NL voor de regio Gelderland.

Door mijn ervaring in de kinderopvang, als werknemer en ook als ouder, ken ik beide kanten. Daardoor weet ik hoe belangrijk een veilige en kwalitatief goede opvang voor kinderen is.

Uiteraard sta ik klaar voor zowel gastouders als voor ouders die zoeken naar een geschikte gastouder.

Persoonlijk contact en openheid vind ik hierbij erg belangrijk. Met veel plezier help ik met het bij elkaar brengen van ouder en gastouder, maar bijvoorbeeld ook met het aanvragen van de kinderopvangtoeslag.

Minimaal twee keer per jaar ga ik bij elke gastouder langs voor een risico-inventarisatie, evaluatie en/of een voortgangsgesprek.

Gastouder in Gelderland worden? Boukje helpt je verder!

Wil je meer weten over gastouderopvang of wil je gastouder worden in Gelderland? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik informeer je graag over de mogelijkheden bij Gastouderbureau NL!

Wet en regelgeving

Alle aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Aansluiting bij Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.