Gastouderbureau NLWelkom bij Gastouderbureau NL / Utrecht

Ik ben Milly Scheel woonachtig te Woerden. Vol enthousiasme ben ik consulente bij Gastouderbureau NL voor de regio Utrecht. Daarnaast ben ik werkzaam als Pedagogisch Expert en Pedagogisch Medewerkster in de kinderopvang.

Het aller belangrijkste aan opvang vind ik dat een kind zich veilig en geliefd moet voelen, zodat het kind zich bij de gastouder optimaal kan ontwikkelen. Maar ook dat de ouder en gastouder vertrouwd zijn met elkaar en het kind met een goed gevoel wordt weg gebracht.

Daarnaast vind ik persoonlijk contact met ouder en gastouder en het bieden van ondersteuning bij alles wat met gastouderopvang komt kijken belangrijk. Van het bij elkaar brengen van de van de juiste ouder en gastouder tot aan het aanvragen van de kinderopvangtoeslag.

Met mijn ervaring en hart voor dit werk kan ik u uitstekend begeleiden en heb ik oog voor kwalitatief goede zorg. Daarnaast bied ik aan de gastouders en ouders de training en ondersteuning in Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) Uk & Puk aan. Dit is een manier van werken wat speciaal is ontwikkelt voor kinderen van 0-4 jaar en gericht is om alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren. Uk & Puk sluit naadloos aan op het Puk & Ko wat vaak aangeboden wordt op basisscholen.

Gastouder Nederland

Wij helpen ouders persoonlijk in het vinden van een geschikte gastouder. Maar het is voor ouders ook mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken op GastouderNederland en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen.

Wil je meer weten over gastouderopvang?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Voordelen

  • Gratis kostenberekening voor ouders.

  • Opvang 0-16 jaar.

  • Online administratie met handige mobiele app.

  • Fiscale vragen rond gastouderopvang.

  • Pedagogische ondersteuning.

  • Voordelig.


Contact

Regio: Utrecht
T: 085-0160860 (Klantenservice)
E: info@gobnl.nl

Adres

Van Giffenstraat 8, 8601 EX Sneek

085-0160860

 T: Ma - Vr: 9:00 - 17:00

info@gobnl.nl

 M: Ma - Vr: 9:00 - 20:00

LRKP Nummer: 257662601

KVK Nummer: 66231256