Gastouder Twente

 • Openingstijden: Ma-Vr: 9.00-20.00

 • Telefoonnummer: 06-15563613

 • E-Mail: twente@gobnl.nl

Kim Haasewinkel, consulent

Voordelen

 • Deskundig
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gecontroleerde opvang
 • Voordelig
 • Mobiele aanpassing
 • iDEAL betaling
 • Eenvoudige administratie
 • Vrijblijvende kennismaking

Welkom bij Gastouderbureau Twente

LRK registratie Gastouderbureau NL

Ik ben Kim Haasewinkel, ben 45 jaar, en heb 2 kinderen Sven en Finn, heb een relatie met Remco en woon met veel plezier in Hengelo. Met veel enthousiasme ben ik gestart als consulent bij gastouderbureau NL voor de regio Twente. Daarnaast kan ik mijn ervaring als gastouder delen met ouder en gastouder.

Door mijn jarenlange ervaring als gastouder, ben ik me bewust van het belang van een veilige en kwalitatief goede opvang. Hierdoor kan een kind zich zowel thuis als op de gastouderopvang optimaal blijven ontwikkelen en zich veilig voelen. Juist hieraan wil ik graag mijn bijdrage leveren.

Op zoek naar een geschikt gastouderbureau in Twente?

Het persoonlijke contact, meedenken, zaken regelen en het ondersteunen van zowel de gastouder als ouders zie ik als mijn belangrijkste taak.

Gastouderopvang is kleinschalig, huiselijk, flexibel en vertrouwd en daardoor ideaal voor het jonge kind. Gastouderopvang is voordeliger dan andere vormen van opvang en met de tarieven van ons gastouderbureau zijn we veruit de voordeligste van Twente

Door te zorgen voor een soepele samenwerking, zullen zowel gastouders, ouders, als kinderen zich prettig voelen bij de geboden opvang. Gezien mijn pedagogische achtergrond, kan ik adviseren en meedenken met ouders en gastouders op de momenten dat hierin iets extra’s gevraagd wordt. Met name hierdoor kan er sprake zijn van een kwalitatief extra goede zorg met Gastouderbureau NL/  Twente.

Groet, kim

Inspectierapporten

Onze kwaliteit kunnen wij mede onderbouwen met inzichtelijke GGD-inspectie rapporten.

GGD-Inspectierapport GOBNL Twente 2019

Aangesloten gastouders

Alle aangesloten gastouders bij gastouderbureau NL / Twente voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Klik hier voor het overzicht.

Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Wil je meer weten over gastouderopvang?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Werkgebied kantoor Twente

Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn,  Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldezaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.