Gastouderbureau/ Noord-Brabant

  • Openingstijden: Ma-Vr: 9.00-20.00

  • Telefoonnummer: 06-38570718

  • E-Mail: noord-brabant@gobnl.nl

Bianca van Baalen, consulent

Voordelen

  • Deskundig
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gecontroleerde opvang
  • Voordelig
  • Mobiele aanpassing
  • Eenvoudige administratie
  • Vrijblijvende kennismaking

Welkom bij Gastouderbureau NL / Noord-Brabant,

Mijn naam is Bianca Maurer van Baalen. Samen met mijn partner trotse ouders van twee zoons, Ruben en Rowan en één dochter, Marlijn. We zijn woonachtig in Gilze en ik ben bemiddelingsconsulente voor Gastouderbureau Nl voor de provincie Noord-Brabant. Sinds 2016 werk ik in de kinderopvang. Hierdoor heb ik veel ervaring met de opvang van verschillende kinderen. 

De persoonlijke aandacht voor ieder kind in een kleinschalige, vertrouwde omgeving maakt gastouderopvang uniek. Daarnaast zijn je opvoedingswensen met de gastouder bespreekbaar evenals de op te vangen tijden, uren en dagen. Ook flexibele opvang is bij veel gastouders mogelijk. Door deze voordelen ontstaat een mooie balans welke resulteert in een verfijnde opvanglocatie voor je kind(eren). 

Graag breng ik als consulent voor Gastouderbureau NL / Noord-Brabant mijn ervaring als ouder en gastouder in de praktijk door een optimale begeleiding voor zowel nieuwe als bestaande vraag- en gastouders te garanderen. Voor meer informatie, advies en het vinden van een geschikte gastouder en alle bijbehorende zaken sta ik je graag te woord. 

Uniek gastouderbureau in Noord-Brabant

Gastouderbureau NL is het voordeligste gastouderbureau van Noord-Brabant. Inschrijven is geheel gratis en we hanteren lage administratiekosten. Via de gastouder calculator berekenen we eenvoudig de werkelijke netto opvangkosten per maand. Deze kosten zijn inclusief het gastouder tarief, bureaukosten en kinderopvangtoeslag. Je kunt hier een berekening maken voor de opvang bij een gastouder of de opvang bij je thuis door een gastouder.

Veel ervaring als gastouder in Noord-Brabant

Graag breng ik als consulent voor Gastouderbureau NL/ Noord-Brabant mijn ervaring als ouder en gastouder in de praktijk door een optimale begeleiding voor zowel nieuwe als bestaande vraag- en gastouders te garanderen.
Voor meer informatie, advies en het vinden van een geschikte gastouder en alle daarbij behorende zaken sta ik je graag te woord en kun je mij bereiken op onderstaande contactgegevens.

Aangesloten gastouders

Alle aangesloten Gastouderbureau NL / Noord-Brabant gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Klik hier voor het overzicht.

Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Wil je meer weten over gastouderopvang?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Pedagogische ondersteuning

Gastouderbureau NL/ Noord-Brabant is aangesloten bij het Pedagogisch Boomhuis. Hiermee bieden wij de gastouders en nanny gastouders pedagogisch gerichte activiteiten aan. Deze activiteiten dragen bij aan de ontwikkeling van het kind.

Nanny-kinderopvang

Gastouderbureau NL/ Noord-Brabant is ook gespecialiseerd in Nanny Kinderopvang. Deze vorm van kinderopvang in het huis van de ouder(s) zorgt voor rust bij onregelmatige werktijden of nachtopvang.

Werkgebied kantoor Noord-Brabant

Gastouderbureau NL / Noord-Brabant is actief in de volgende Gemeenten;

Alphen-Chaam, Altena, Asten, Baarle-Nassau, Bergeijk, Bergen op Zoom, Bernheze, Best, Bladel, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Breda, Cranendonck, Cuijk, Deurne, Dongen, Drimmelen, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Geertruidenberg, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Gilze en Rijen, Goirle, Grave, Halderberge, Heeze-Leende, Helmond, ‘s-Hertogenbosch, Heusden, Hilvarenbeek, Laarbeek, Landerd, Loon op Zand, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Moerdijk, ‘Nuenen, Gerwen en Nederwetten’, Oirschot, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Reusel-De Mierden, Roosendaal, Rucphen, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Someren, Son en Breugel, Steenbergen, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Vught, Waalre, Waalwijk, Woensdrecht en Zundert