Gelderland

  • Openingstijden: Ma-Vr: 9.00-20.00

  • Telefoonnummer: 06-12874694

  • E-Mail: gelderland@gobnl.nl

 

Patricia Elferink, consulent

Voordelen

  • Deskundig
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gecontroleerde opvang
  • Voordelig
  • Mobiele aanpassing
  • Eenvoudige administratie
  • Vrijblijvende kennismaking

Welkom bij Gastouderbureau NL / Gelderland

Mijn naam is Patricia Elferink. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is om een goede, veilige en flexibele opvangplek voor je kinderen te hebben. Die ervaring bepaalt voor mij voor een groot deel hoe ik als consulent ouders wil helpen en begeleiden bij het vinden van kwalitatief goede kinderopvang.

Sinds 1 januari 2020 ben ik gestart bij Gastouderbureau NL / Gelderland. Ik geloof heel erg in deze kleinschalige vorm van kinderopvang. Het voordeel is dat de opvang persoonlijk is, op maat en dat je als ouder korte lijntjes hebt met de gastouder. Die verbinding zorgt ervoor dat de opvang past bij jou en je kind. Zo hebben mijn kinderen het nu nóg wel eens over de leuke tijd die ze hadden bij hun gastouder. Dat m’n kinderen het fijn hadden op de momenten dat ik aan het werk was, dat gaf mij de rust om me volledig op m’n werk te concentreren. 

Kwaliteit en deskundigheid zijn van groot belang bij de opvang van je kinderen. Dat weet ik niet alleen vanuit mijn intuïtie als moeder, maar ook professioneel. Ik werk namelijk al ruim 20 jaar in de jeugdzorgsector, als jeugdzorgwerker en als leidinggevende. Deze ervaring zet ik in om de juiste match tussen kind/ouder en gastouder te vinden. Daarbij staat rust en geborgenheid voor de kinderen voorop. En uiteraard ook dat jullie het eens zijn over de opvoeding.

Ik ben SKJ (stichting kwaliteitsregister Jeugd) geregistreerd. Ik zie dat als een bevestiging van de optimale dienstverlening en de kwaliteit waar ik voor sta. En het biedt nog een voordeel: als er specifieke opvang- of zorgvragen zijn, kan ik meedenken en adviseren. 

Mijn werkgebied is de provincie Gelderland, de regio waar ik de eerste twintig jaar van m’n leven heb gewoond. Ik ken er de weg en spreek ‘de taal’. Dus, ben je op zoek naar de beste gastouder voor je kind(eren)? Ik help je graag en kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Patricia Elferink

Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Wil je meer weten over gastouderopvang?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Werkgebied kantoor Gelderland

Aalten, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Berg en Dal, Berkelland, Beuningen, Bronckhorst, Brummen, Buren, Culemborg, Doesburg, Doetinchem, Druten, Duiven, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Heumen, Lingewaard, Lochem, Maasdriel, Montferland, Neder Betuwe, Nijkerk, Nijmegen, Nunspeet, Oldebroek, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Putten, Renkum, Rheden, Rozendaal, Scherpenzeel, Tiel, Voorst, Wageningen, West Betuwe, West Maas en Waal, Westervoort, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen