Gastouderbureau NL

Welkom bij Gastouderbureau NL / Friesland

Inge Kiewied

LRKP registratie Gastouderbureau NL

Mijn naam is Inge Kiewied, samen met mijn man Cees Klarenbeek hebben wij in 2005 ons eigen gastouderbureau opgericht. Met ons team hebben wij in 11 jaar veel ervaring opgebouwd in de complete begeleiding van ouders en gastouders in de Gastouderopvang. Dit met een goed jaarlijkse GGD-inspectie rapport. In 2015 hebben we onze persoonlijke dienstverlening op maat uitgebreid door de samenwerking met UWassistent Hiermee kunnen wij gecombineerde dienstverlening zoals kinderopvang en huishoudelijke hulp aanbieden die voldoet aan de wettelijke eisen met recht op kinderopvangtoeslag.

Inspectierapporten

Inspectierapport Houder Cees en Inge Klarenbeek 2018

Gastouder Nederland

Wij helpen ouders persoonlijk in het vinden van een geschikte gastouder. Maar het is voor ouders ook mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken op GastouderNederland en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen.

Aangesloten gastouders

Alle aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Klik hier voor het overzicht. Op deze pagina zijn ook de inspectierapporten te vinden.

Wil je meer weten over gastouderopvang?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Voordelen

  • Gratis kostenberekening voor ouders.

  • Opvang 0-16 jaar.

  • Online administratie met handige mobiele app.

  • Fiscale vragen rond gastouderopvang.

  • Pedagogische ondersteuning.

  • Voordelig.


Contact

Regio: Friesland
Kantoor Sneek
Van Giffenstraat 8, 8601 EX
T: 085-0160860
E: info@gobnl.nl

Kantoor Leeuwarden
Emmakade 59, 8921 AG
T: 058-28945160
E: info@gobnl.nl

Adres

Van Giffenstraat 8, 8601 EX Sneek

085-0160860

 T: Ma - Vr: 9:00 - 17:00

info@gobnl.nl

 M: Ma - Vr: 9:00 - 20:00

LRKP Nummer: 257662601

KVK Nummer: 66231256