Drenthe

  • Openingstijden: Ma-Vr: 9.00-20.00

  • Telefoonnummer: 06-51844438

  • E-Mail: drenthe@gobnl.nl

John Freerks, consulent

Voordelen

  • Deskundig
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gecontroleerde opvang
  • Voordelig
  • Mobiele aanpassing
  • Eenvoudige administratie
  • Vrijblijvende kennismaking

Welkom bij Gastouderbureau NL / Drenthe

Ik ben John Freerks en woon samen met mijn partner en 3 kinderen in de bruisende stad Groningen. Vanaf kleins af aan ben ik vanuit huis opgegroeid binnen de opvang, mijn moeder was namelijk oppasmoeder voor de kinderen uit de buurt en is in 2010 na haar opleidingen en cursussen een geregistreerde gastouder geworden. Als vraagouder heb ik zelf gebruik gemaakt van flexibele kinderopvang via een gastouder.

Sinds 2015 hebben wij een gastouderopvang aan huis. In de afgelopen vijf jaar hebben wij onze gastouderopvang verder geprofessionaliseerd door het aanbieden van VVE en het volgen van pedagogische cursussen. Verantwoorde kwalitatief goede opvang is belangrijk, een gastouder is een verlengde van je gezin en moet niet haaks staan op je eigen normen en waarden.

Graag wil ik mijn ervaring als vraag en gastouder delen al consulent van Gastouderbureau NL in de provincie Drenthe. Voor advies, voordelige opvang aan huis, in huis en ondersteuning ben bereikbaar via de contactgegevens. Je kunt mij bereiken van 9:00 tot 20:00 uur.

Wij hebben diverse beschikbare gastouders die je kunt vinden op reisafstand van je woning of werk op postcode. Ook kan ik voor je op zoek gaan naar een geschikte gastouder. Na de vrijblijvende kennismaking verzorgen wij de wettelijke documenten en ondersteun ik aan huis bij het aanvragen van de Kinderopvangtoeslag. Met onze handige app regel je de administratie met 1 druk.

Gastouderbureau NL / Drenthe is een bemiddelingsbureau voor de gastouderopvang Drenthe met onze kwaliteit, kennis binnen de kinderopvangsector, voordelige tarieven en goede resultaten in andere regio’s bent je bij ons aan het juiste adres.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem gerust contact met mij of de klantenservice op.

Met vriendelijke groet,

John Freerks

Aangesloten gastouders

Alle aangesloten gastouderbureau NL / Drenthe gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Klik hier voor het overzicht.

Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Wil je meer weten over gastouderopvang?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Werkgebied kantoor Drenthe

Borger, Drouwen, Westdorp, Ellertshaar, Ees, Eesergroen, Zandberg, 2e Exloërmond, 1e Exloërmond, Exloërveen, Annerveenschekanaal, Oud Annerveen, Spijkerboor, Nieuw Annerveen, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Matsloot, Eelde, Paterswolde, Loon, Beilen, Hooghalen, Hijken, Oranje, Spier, Wijster, Drijber, Bovensmilde, Smilde, Hoogersmilde, Westerbork, Zuidveld, Zwiggelte, Eursinge, Bruntinge, Mantinge, Balinge, Garminge, Witteveen, Orvelte, Elp, Schoonloo, Grolloo, Vredenheim, Amen, Papenvoort, Marwijksoord, Nooitgedacht, Rolde, Rolde, Nijlande, Eldersloo, Ekehaar, Geelbroek, Eleveld, Deurze, Balloo, Balloërveld, Gieten, Gieten, Gasselte, Eext, Eexterzandvoort, Anderen, Gasteren, Anloo, Annen, Schipborg, Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Vries, Tynaarlo, Zeegse, Oudemolen, Taarlo, Rhee, Ter Aard, Zeijerveld, Zeijen, Ubbena, De Punt, Yde, Winde, Bunne, Donderen, Gieterveen, Nieuwediep, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Nieuw-Buinen, Drouwenermond, Buinerveen, Drouwenerveen, Bronnegerveen, Bronneger, Buinen, Borger, Geesbrug, Nieuwlande, Zuidwolde, Veeningen, Linde, Kerkenveld, Alteveer, Nieuwlande Coevorden, Fluitenberg, Echten, Pesse, Stuifzand, Eursinge, Tiendeveen, Nieuw-Balinge, Meppel, Nijeveen, Rogat, de Wijk, Koekange, Ruinerwold, Ruinen, Ansen, Broekhuizen, De Schiphorst, Havelte, Darp, Havelterberg, Uffelte, Diever, Wapse, Dieverbrug, Geeuwenbrug, Wittelte, Dwingeloo, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Wilhelminaoord, Vledderveen, Doldersum, Boschoord, Zorgvlied, Wateren, Oude Willem, Roden, Lieveren, Roderesch, Alteveer, Steenbergen, Nieuw-Roden, Nietap, Leutingewolde, Foxwolde, Roderwolde, Peize, Peize, Norg, Langelo, Peest, Zuidvelde, Huis ter Heide, Westervelde, Veenhuizen, Een, Een-West, Assen, Drogteropslagen, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Wachtum, Dalerveen, Stieltjeskanaal, Schoonebeek, Zandpol, Weiteveen, Nieuw-Schoonebeek, Emmen, Nieuw-Weerdinge, Nieuw-Amsterdam, Sleen, Sleen, Diphoorn, Erm, Veenoord, Holsloot, Noord-Sleen, ‘t Haantje, Schoonoord, De Kiel, Zweeloo, Wezup, Wezuperbrug, Aalden, Meppen, Benneveld, Eeserveen, Eeserveen, Oosterhesselen, Gees, Zwinderen, Klijndijk, Valthe, Odoorn, Odoornerveen, Exloo, Valthermond, 2e Valthermond, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Erica, Klazienaveen-Noord, Klazienaveen, Zwartemeer, Roswinkel, Hoogeveen, Nieuweroord, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer gem Hoogeveen, Elim