Gastouderbureau NLWelkom bij Gastouderbureau NL / Assen

Inspectierapport Gastouderbureau NL / Assen

Ik ben Monique Ruiters en woon samen met mijn 2 kinderen in Assen. Verder ben ik vol enthousiasme consulente bij Gastouderbureau NL voor regio Drenthe en werkzaam als Pedagogisch Medewerkster in de kinderopvang.

Liefdevolle, veilige en kwalitatief goede opvang vind ik erg belangrijk. U kunt uw kind(eren) met een goed gevoel bij de aangesloten gastouder brengen. Verder zal ik u graag uitgebreid ondersteunen bij alles wat bij gastouderopvang komt kijken. Van het vinden van een gastouder tot bijvoorbeeld het regelen van kinderopvangtoeslag en alles wat daar tussenin zit. Dit op een persoonlijke informele manier.

Mijn hart ligt bij de kinderen en met mijn ervaring kan ik u uitstekend begeleiden en zorgen voor goede opvang voor uw kind(eren). Daarnaast ondersteun ik de aangesloten ouders en gastouders met voor- en vroegschoolse educatie (VVE) Uk & Puk. Dit is een door de overheid gestimuleerde manier van werken die doelgericht en bewust werkt aan de brede ontwikkeling van jonge kinderen. Uk & Puk voor gastouders sluit aan op Uk & Ko van de kinderdagverblijven

Groetjes Monique

Gastouder Nederland

Wij helpen ouders persoonlijk in het vinden van een geschikte gastouder. Maar het is voor ouders ook mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken op GastouderNederland en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen.

Wil je meer weten over gastouderopvang?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder

Voordelen

  • Gratis kostenberekening voor ouders.

  • Opvang 0-16 jaar.

  • Online administratie met handige mobiele app.

  • Fiscale vragen rond gastouderopvang.

  • Pedagogische ondersteuning.

  • Voordelig.


Contact

Regio: Drenthe
M: 06-48502345
T: 085-0160860 (klantenservice)
E: drenthe@gobnl.nl

Adres

Van Giffenstraat 8, 8601 EX Sneek

085-0160860

 T: Ma - Vr: 9:00 - 17:00

info@gobnl.nl

 M: Ma - Vr: 9:00 - 20:00

LRKP Nummer: 257662601

KVK Nummer: 66231256