Gastouder Dordrecht

  • Openingstijden: Ma-Vr: 9.00-20.00

  • Telefoonnummer: 06-36066469

  • E-Mail: dordrecht@gobnl.nl

Emmie Broeders, consulent

Voordelen

  • Deskundig
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gecontroleerde opvang
  • Voordelig
  • Mobiele aanpassing
  • Eenvoudige administratie
  • Vrijblijvende kennismaking

Welkom bij Gastouderbureau NL / Dordrecht

Mijn naam is Emmie Broeders en ik ben moeder van twee lieve kinderen, Thijs en Saar. Samen met hen en mijn partner Mark, woon ik in Dordrecht.

Voor de regio Dordrecht ben ik uw consulente. Deze regio omvat naast Dordrecht ook Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht. Mocht u naast deze plaatsen een aanvraag hebben dan hoor ik dat graag en kan ik kijken wat ik voor u kan betekenen.

Een geschikt gastouderbureau in Dordrecht

In de kinderopvang heb ik meerdere jaren werkervaring en heb de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt als bemiddelingsmedewerker bij een gastouderbureau. Wat ik belangrijk vind, is persoonlijk contact en openheid. Twee keer per jaar ga ik, soms onverwacht, op bezoek bij de gastouder. Dit kan zijn voor een risico-inventarisatie, evaluatie of voortgangsgesprek. Mocht het gewenst zijn dan kom ik vaker langs. Zo vind ik het hartstikke leuk om af en toe een dag mee te lopen met een gastouder en de kinderen. De gastouder is uiteindelijk de gene die alle theorie en pedagogisch kennis omzet in de praktijk.

Meer dan een gastouderbureau in Dordrecht

Naast dat ik er ben voor de gastouder, kan ook de ouder altijd rekenen op mijn hulp en ondersteuning. Zo kunt u terecht bij mij met vragen over de kinderopvangtoeslag, pedagogische vragen of anderszins. U kunt erop vertrouwen dat ik altijd mijn uiterste best zal doen om zo snel mogelijk vervangende opvang te regelen als uw huidige gastouder vakantie heeft of ziek is.Alle onze aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Klik hier voor het overzicht.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op.

Groeten, Emmie

Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Wil je meer weten over gastouderopvang?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Gastouderbureau NL/Dordrecht verzorgt samen met de aangesloten gastouders in Dordrecht en omliggende Drechtsteden, gastouderopvang voor kinderen van 0-12 jaar. Een gastouder is het verlengstuk van het gezin en door de kleinschalige opvang krijgen kinderen de aandacht die zij verdienen. Naast dat het voor kinderen een fijne plek is om bij gastouders te zijn, levert het voor ouders ook tal van voordelen; flexibele-, betaalbare- en  persoonlijke opvang.

De opvang die verzorgt wordt door gastouders wordt jaarlijks geïnspecteerd door GGD Zuid Holland Zuid en wordt er een risico inventarisatie uitgevoerd door GastouderbureauNL/Dordrecht. Omdat alle gastouders in het bezit zijn van benodigde diploma’s, EHBO en een registratie in het Landelijk register kinderopvang kunnen ouders voor kinderopvangtoeslag aanvragen voor opvang bij de gastouder.

Gastouders werken veelal met een vast dagritme en groepsregels. Het mooie van gastouderopvang is dat gastouders samen met ouders kunnen kijken naar de wensen en behoefte van het kind en hierop in kunnen spelen.

Werkgebied kantoor Dordrecht

Dordrecht, ‘Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.