Consulent*
Soort opvang*
Tarief gastouder*
Werkzaam in het onderwijs?*
Verzamelinkomen*
Soort opvang?*
Aantal uren opvang per week?*
Aantal uren buitenschoolse opvang tijdens schoolvakanties?
Gemiddelde uren p/m
Gemiddeld uurtarief
Totale kosten
Kindertoeslag
Kosten per maand
Kosten per uur

Maximale uren

Dagopvang (DOV)

Is je kind jonger dan 4 jaar? Dan benoem je dat als dagopvang en heb je recht op 140% aan opvanguren over de uren van de minst werkende of studerende ouder per maand.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Is je kind ouder dan 4 jaar? Dan is het leerplichtig en wordt dit benoemt als buitenschoolse opvang. Je hebt dan vanaf 2022 ook recht op 140% aan opvanguren over de uren van de minst werkende of studerende ouder per maand. Dit tot een maximum van 230 uren of de opvang door een gastouder, nanny, buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf of een combinatie hiervan verzorgd wordt.

Aanvragen kinderopvangtoeslag

Je gaat naar de website van Mijn toeslagen.nl en logt in met je eigen DigiD en- of die van je eventuele partner. Je kunt de gegevens van de gemiddelde uren per maand (inclusief mindering vakantieperiode) en het uurtarief (inclusief bureaukosten) overnemen vanuit de Gastouder Calculator. Neem gerust contact op met de vestiging in de buurt voor persoonlijke hulp en ondersteuning, wij zijn deskundig en helpen je graag verder en indien gewenst ook aan huis.

Overstappen

Ouders en gastouders stappen over naar Gastouderbureau NL voor voordeliger kinderopvang en de uitstekende service. Wij begeleiden en verzorgen deze overstap persoonlijk.

  • Opzegging overeenkomst door Gastouderbureau NL
  • Verzorging overschrijven LRK bij Gemeente door Gastouderbureau NL
  • Geen GGD-inspectie nodig
  • Direct financieel overstapvoordeel

Voordelige kinderopvang voor iedereen

Met de handige GOB NL- gastouder rekentool reken je eenvoudig de werkelijke netto kinderopvangkosten per maand en per uur uit. Voor opvang bij de gastouder of nanny gastouder bij je thuis.

Voor deze berekening heb je het verzamelinkomen en dat van je eventuele (toeslag)partner nodig. Deze inkomensgegevens vind je op de loonstrook, jaaropgaaf of de laatste voorlopige aanslag inkomstenbelasting.

Gaat je kind naar school? Dan is er in de vakantieperiode meer opvang nodig.

De uren per maand en uurtarief kun je zo overnemen voor de aanvraag of wijziging van de kinderopvangtoeslag via mijntoeslagen.nl.

  • Netto kosten per uur.
  • Netto kosten per maand.
  • Inclusief bureaukosten.
  • Inclusief vakantie berekeningen.
  • Gegevens voor aanvraag/ wijziging kinderopvangtoeslag.