COVID 19

Gastouderbureau NL heeft maatregelen genomen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. 

Dankzij onze gedigitaliseerde processen is overdracht van het Corona virus via documenten, ondertekening en formulieren niet mogelijk.

ALTIJD DIGITAAL BESCHIKBAAR

Gastouderbureau NL volgt de richtlijnen van de GGD en zal deze ook vooraf doorgeven. Zolang fysiek bezoek niet is toegestaan, zullen wij via video bellen contact met je opnemen.

  • Geen lichamelijk contact.
  • Kennismaking met ouder volgens de richtlijnen.
  • Jaarlijkse Risico Inventarisatie en Evaluatie gedigitaliseerd met digitale ondertekening.
  • Digitale overeenkomsten met digitale ondertekening.
  • Jaarlijks Voortgangsgesprek met vooraf digitaal formulier.

AANMELDEN OUDER 

Ben je geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK)? Dan kunnen ouders zich aanmelden bij de consulent van Gastouderbureau NL. Die zorgt voor de digitale registratie en overeenkomsten. Deze kunnen jullie digitaal ondertekenen waardoor de opvang direct kan starten.

OVERSTAP

Wil je overstappen naar Gastouderbureau NL? Neem contact op met de consulent in de buurt of het hoofdkantoor. Wij verzorgen de overstap bij de gemeente zodat geen nieuwe GGD inspectie nodig is.

REGISTRATIE NIEUWE  OPVANG 

Wil je als gastouder starten en nog niet ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang? Dit is helaas nog niet mogelijk omdat de voorbereidende inspectie van je opvanglocatie door Gastouderbureau NL en de formele GGD inspectie hierna niet mogelijk is.

INFORMATIE 

Neem voor meer informatie contact op met de consulent in de buurt of het hoofdkantoor. We helpen je graag verder in deze moeilijke periode.