Mobiele App


App Gastouderbureau NL


Met onze handige mobiele app regel je eenvoudig onderweg je administratie en ontvang je foto’s en berichten van je gastouder. Ook kun je chatten met je gastouder en ontvang je nieuwsbrieven via push berichten op je tablet en telefoon

Nieuws

Wanneer de App geopend is, worden direct de laatste nieuwsberichten getoond, deze kun je verder bekijken door erop te klikken. Met het info-knopje worden de actuele gegevens getoond van Gastouderbureau NL / GOBNL. Door op Bel te drukken of op het email linkje, kan direct contact met ons worden opgenomen.

Gastouderopvang App

Berichten

Tussen de gastouder en ouder kunnen tekstberichten en foto’s worden gelezen en verstuurd. Is het bericht nog niet gelezen dan kleurt het icoon groen. Door op de foto te drukken, wordt de foto vergroot en is er een mogelijkheid om deze in het algemene fotoalbum (bij iPhone) vast te leggen of de foto te verwijderen.

Gastouderopvang App

Administratie

Je ontvangt aan het einde van de maand een push-up bericht van je gastouder met de geregistreerde opvanguren. Via de app kun je deze goedkeuren waarna je factuur wordt opgemaakt. Je betaling wordt geregistreerd en je bent klaar met de administratie.

Gastouderopvang App
Meld je nu aan als ouder!

Adres

Van Giffenstraat 8, 8601 EX Sneek

085-0160860

 T: Ma - Vr: 9:00 - 17:00

info@gobnl.nl

 M: Ma - Vr: 9:00 - 20:00

LRKP Nummer: 257662601

KVK Nummer: 66231256