• Openingstijden: Ma-Vr: 9.00-20.00

  • Telefoonnummer: 06-25372164

  • E-Mail: utrecht@gobnl.nl

Gastouderopvang Zeist

Gastouderopvang Zeist

Als werkende ouder kun je pas echt fijn werken als je weet dat de opvang voor je kind(eren) goed geregeld is. Daarom kiezen steeds meer ouders voor Gastouderopvang Zeist. Gastouderopvang Zeist is een flexibele, professionele kinderopvang in een kleinschalige huiselijke omgeving. Met gastouderopvang bij gastouderbureau NL kies je voor:

  • Professioneel
  • Persoonlijk
  • Voordelig

Gastouderbureau NL heeft beschikbare gastouders in Zeist. De gastouders in Zeist presenteren zich in het opvangaanbod van Gastouder Nederland.

Gastouderopvang kenmerkt zich door de kleinschaligheid en flexibiliteit. Als ouder kiest u hoe de opvang voor je kind wordt verzorgd en wie dat doet. Gastouderopvang met gastouderbureau NL is er in verschillende vormen.

  • Gastouderopvang bij de gastouder thuis
  • Nanny-opvang bij de ouder thuis

Gastouderopvang bij de gastouder thuis. Samen met de gastouder maak je afspraken over de gewenste dagen en tijden van de opvang. Als ouder betaal je het uurtarief van de gastouder en vaste lage bureaukosten. Dit is een voordelige vorm van opvang omdat je alleen de daadwerkelijk afgenomen opvanguren betaalt. Met de gastoudercalculator bereken je eenvoudig en snel de werkelijke netto gastouderopvangkosten. Doe snel een proefberekening en zie het verschil.

Wanneer je liever hebt dat je kind wordt opgevangen in zijn/haar eigen huiselijke en vertrouwde omgeving, dan bieden wij nanny opvang Zeist. Hiermee kies je voor een professionele nanny die bij jullie thuis op een of meerdere kinderen komt passen. Ook hierin gaan wij samen op zoek naar een juiste match tussen de nanny en jullie als gezin.

Gastouderbureau NL heeft een begeleidende en bemiddelende rol tussen gastouder en vraagouder en blijft erbij betrokken tijdens de gehele opvangperiode en begeleid je graag bij het vinden van een geschikte gastouder die past bij jullie gezin. Wij ontzorgen voor zowel de gastouder als de ouder door betrokken te blijven tijdens de gehele opvangperiode. En bieden een eenvoudig digitaal administratiesysteem en beschikbare gastouders in de regio. Daarnaast vinden we het belangrijk dat wij beschikbaar zijn voor de ouder, maar ook voor de gastouder. Onze gastouders bieden wij persoonlijke aandacht voor bemiddeling en begeleiding binnen een open en transparante organisatie. En wij komen minimaal 2x per jaar langs op de opvanglocatie. De bemiddelingsmedewerker is op werkdagen tot 20.00 uur goed bereikbaar voor al je vragen.

Heeft u zelf interesse om als gastouder te starten? Dan bieden wij u een opleiding tot gastouder in Zeist. Als gastouder ben je niet in loondienst maar werk je als zelfstandige. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van gastouderopvang in Zeist en omstreken.