Gastouderopvang Oosterwolde en Ooststellingwerf

Zoek je een voordelige maar goede kinderopvang in Oosterwolde? Sluit je aan bij Gastouderbureau NL. We hebben al sinds 2006 een Gastouderbureau en zijn vanaf 2016 aangesloten bij de landelijke organisatie. Door de meerdere vestigingen kunnen de kosten laag worden gehouden. Dit voordeel is voor de ouders en gastouders in Oosterwolde en Ooststellingwerf.

Zo zijn wij ook actief in Appelscha, Haulerwijk, Donkerbroek. Bekijk het opvangaanbod van gastouders in Oosterwolde op de gastouderwebsite: Gastouder Nederland.

Je kunt kiezen voor de kinderopvang bij een gastouder of in je eigen huis. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden die we uitleggen op onze website GOBNL.nl

Gastouderopvang in Oosterwolde en Donkerbroek is veel voordeliger dan reguliere kinderopvang. Dit komt doordat de gastouder in Oosterwolde niet werkt met verplichte dagdelen maar met (gereserveerde) uren. Met de Gastouder Calculator kun je snel en eenvoudig een berekening maken van je besparing op kinderopvangkosten.

Wij zijn een open en transparante organisatie. Goed bereikbaar in Oosterwolde tot 20:00 uur op werkdagen. Maar je kunt ook appen met ja vaste bemiddelingsmedewerker.

Wil je weten welke gastouders in Oosterwolde beschikbaar zijn? Kijk dan op Gastouder Nederland. 

Gastouderopvang in Oosterwolde en Ooststellingwerf bieden wij aan in verschillende Plaatsen:

Gastouderopvang Oosterwolde
Gastouderopvang Donkerbroek
Gastouderopvang Haule
Gastouderopvang Makkinga
Gastouderopvang Elsloo
Gastouderopvang Langedijke
Gastouderopvang Oldeberkoop
Gastouderopvang Nijeberkoop
Gastouderopvang Haulerwijk
Gastouderopvang Waskemeer
Gastouderopvang Appelscha
Gastouderopvang Ravenswoud
Gastouderopvang Fochteloo
Gastouderopvang Oud Appelscha

Wil je meer informatie of een vrijblijvende persoonlijke kennismaking in Oosterwolde en omstreken? Neem gerust contact met ons op.