Gastouderopvang Lemmer

Gastouderbureau NL verzorgt vanuit ons kantoor Sneek en Leeuwarden, de kleinschalige kinderopvang samen met de aangesloten gastouders in Lemmer. Dit doen wij al sinds 2006. Een gastouder is het verlengstuk van je gezin en door de kleinschalige opvang krijgen kinderen de aandacht die zij verdienen.

Steeds meer ouders kiezen voor deze vorm van kleinschalige en flexibele kinderopvang in Lemmer en de omliggende dorpen. Naast de extra aandacht die het kind krijgt kan er ook rekening worden gehouden met persoonlijke omstandigheden. Een gastouder in geen oppas in Lemmer, maar een gecertificeerde en professionele kinderopvang die geïnspecteerd is door de GGD Fryslân en geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) zoals regionale kinderdagopvang en buitenschoolse kinderopvang in Lemmer. Een gastouder zal zoveel mogelijk proberen het ritme van huis te hanteren. Daarnaast zorgen de eigen dagindeling en eet en drinkmomenten voor structuur en rust in de opvang. De gastouders in Lemmer werken met een dagplanning waardoor er een ritme is voor de kinderen. Dit is een belangrijk onderdeel van kinderopvang.

De kinderopvang kan zijn bij de gastouder, in het huis van de ouder (nanny) of een combinatie hiervan. Gastouderbureau NL in Leeuwarden ontzorgd ouder en gastouder met registratie en een eenvoudige digitale administratie en opslag van documenten.

Gastouderopvang in Lemmer is daarnaast ook veel voordeliger dan reguliere kinderopvang. Dit komt omdat de gastouder in Lemmer niet werkt met verplichte dagdelen maar met (gereserveerde) kinderopvang uren. Wij hebben de Gastouder Calculator ontwikkeld die de werkelijke netto kinderopvangkosten berekent voor ouders in Lemmer.

Gastouderbureau NL  inspecteert de opvanglocatie jaarlijks op veiligheid en gezondheid. Deze inspectie wordt vastgelegd in een document wat inzichtelijk is voor de aangesloten ouders. Daarnaast is er een jaarlijks voortgangsgesprek met de gastouder. Zo zorgen wij ervoor dat de opvang en de gastouder voldoen aan onze kwaliteitseisen. De opvang van kinderen door een gastouder in Lemmer is veilig en vertrouwd.

De gastouders in Lemmer presenteren zich in het opvangaanbod en Gastouder Nederland.

Gastouderopvang in Lemmer bieden wij aan in verschillende wijken:

Gastouderopvang Lemmer
Gastouderopvang Lemmer-West
Gastouderopvang Lemmer-Noord
Gastouderopvang Lemmer Rienplan
Gastouderopvang Lemmer Lemstervaart
Gastouderopvang Lemmer Zijlroede
Gastouderopvang Lemmer Frieslandpark
Gastouderopvang Lemmer Buitengebied
Gastouderopvang Eesterga
Gastouderopvang Follega
Gastouderopvang Oosterzee
Gastouderopvang Echtenerbrug
Gastouderopvang Echten
Gastouderopvang Bantega
Gastouderopvang Delfstrahuizen

Wil je meer informatie of een vrijblijvende persoonlijke kennismaking in Lemmer en omstreken? Neem gerust contact met ons op.