Gastouderopvang Leeuwarden

Gastouderbureau NL verzorgt vanuit ons kantoor aan de Emmakade, de kleinschalige kinderopvang samen met de aangesloten gastouders in Leeuwarden. Sinds 2006 zijn we al hét gastouderbureau in Leeuwarden. Een gastouder is het verlengstuk van je gezin en door de kleinschalige opvang krijgen kinderen de aandacht die zij verdienen. Gastouderbureau NL is:

  • Professioneel
  • Persoonlijk
  • Voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor deze vorm van kleinschalige en flexibele kinderopvang in Leeuwarden. Naast de extra aandacht die het kind krijgt kan er ook rekening worden gehouden met persoonlijke omstandigheden. Een gastouder in geen oppas in Leeuwarden, maar een gecertificeerde en professionele kinderopvang die geïnspecteerd is door de GGD Fryslân en geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) zoals regionale kinderdagopvang en buitenschoolse kinderopvang. Een gastouder zal zoveel mogelijk proberen het ritme van huis te hanteren. Daarnaast zorgen de eigen dagindeling en eet en drinkmomenten voor structuur en rust in de opvang. De gastouders in Leeuwarden werken met een dagplanning waardoor er een ritme is voor de kinderen.

Gastouder Leeuwarden

De kinderopvang kan zijn bij de gastouder, in het huis van de ouder (nanny) of een combinatie hiervan. Gastouderbureau NL in Leeuwarden ontzorgd ouder en gastouder met registratie en een eenvoudige digitale administratie.

Gastouderopvang in Leeuwarden is daarnaast ook voordeliger dan reguliere kinderopvang. Dit komt omdat de gastouder in Leeuwarden niet werkt met verplichte dagdelen maar met (gereserveerde) kinderopvang uren. Wij hebben de Gastouder Calculator ontwikkeld die de werkelijke netto kinderopvangkosten berekent.

Gastouderbureau NL  inspecteert de opvanglocatie jaarlijks op veiligheid en gezondheid. Deze inspectie wordt vastgelegd in een document wat inzichtelijk is voor de aangesloten ouders. Daarnaast is er een jaarlijks voortgangsgesprek met de gastouder. Zo zorgen wij ervoor dat de opvang en de gastouder voldoen aan onze kwaliteitseisen.

De gastouders presenteren zich in het opvangaanbod en Gastouder Nederland.

Waar is er gastouderopvang in Leeuwarden?

Gastouderopvang in Leeuwarden bieden wij aan in verschillende wijken:

Wil je meer informatie of een vrijblijvende persoonlijke kennismaking? Neem gerust contact met ons op.