Gastouderopvang Kollum en Kollumerland

Waarom kiezen meer ouders voor kleinschalige en flexibele kinderopvang in Kollum en Kollumerzwaag. Omdat het kind extra aandacht krijgt en er rekening wordt gehouden met persoonlijke omstandigheden van het kind. Een gastouder zal zoveel mogelijk in overleg met de ouders proberen het ritme van huis te hanteren. Een eigen dagindeling en eet en drinkmomenten door de gastouder in o.a. Kollumerpomp zorgt voor structuur en rust in de opvang.

Er zijn 2 vormen van gastouderopvang. Bij de gastouder in huis of bij de ouder in huis of een combinatie hiervan. Gastouderbureau NL is ook actief in Kollum en Kollumerzwaag en ontzorgd ouder en gastouder met een eenvoudige digitale administratie.

Gastouderbureau NL hanteert voordelige bureaukosten die worden ondersteund met kinderopvangtoeslag. Bekijk op onze site de voordelen van Gastouderbureau NL in Kollum en Kollumerland

Gastouderbureau NL heeft zelfstandige vestigingen in Nederland. Daardoor is het mogelijk om de kosten te delen en de bureaukosten laag te houden. De gastouder in Kollumerland werkt niet zoals de reguliere kinderopvang met verplichte dagdelen maar met (gereserveerde) kinderopvang uren.  Bereken eenvoudig je financiële voordeel met de Gastouder Calculator.

Gastouderbureau NL  bezoekt de opvanglocatie en gastouder minimaal 2 maal per jaar en controleert jaarlijks de opvanglocatie op voortgang, gezondheid en veiligheid.  

Dit wordt vastgelegd in een document wat de aangesloten ouders kunnen inzien. Ook hebben wij minimaal een jaarlijks evaluatiegesprek met de gastouder. Op die manier zorgen wij ervoor dat de gastouder en de opvang aan onze kwaliteitseisen voldoen.

Voor gastouders hebben we  Gastouder Nederland. Hier kun je eenvoudig op reisafstand van je woning of werk een gastouder in Kollum vinden

Gastouderopvang in Kollum en Kollumerland bieden wij aan in verschillende plaatsen:

Gastouderopvang Kollum
Gastouderopvang Burum
Gastouderopvang Kollumerpomp
Gastouderopvang Warfstermolen
Gastouderopvang Munnekezijl
Gastouderopvang Augsbuurt
Gastouderopvang Oudwoude
Gastouderopvang Triemen
Gastouderopvang Westergeest
Gastouderopvang Kollumerzwaag
Gastouderopvang Zwagerbosch
Gastouderopvang Veenklooster

Wil je meer informatie of een vrijblijvende persoonlijke kennismaking? Neem gerust contact met ons op.