• Openingstijden: Ma-Vr: 9.00-20.00

  • Telefoonnummer: 06-28202014

  • E-Mail: alkmaar@gobnl.nl

Gastouderopvang Heiloo

Gastouderopvang Heiloo

Gastouderbureau NL verzorgt vanuit ons kantoor Alkmaar, de kleinschalige kinderopvang samen met de aangesloten gastouders in Heiloo. Dit doen wij al sinds 2006. Een gastouder is het verlengstuk van je gezin en door de kleinschalige opvang krijgen kinderen de aandacht die zij verdienen.

Steeds meer ouders kiezen voor deze vorm van kleinschalige en flexibele kinderopvang in Heiloo en de omliggende dorpen. Naast de extra aandacht die het kind krijgt kan er ook rekening worden gehouden met persoonlijke omstandigheden. Een gastouder in geen oppas in Heiloo, maar een gecertificeerde en professionele kinderopvang die geïnspecteerd is door de GGD en geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) zoals regionale kinderdagopvang en buitenschoolse kinderopvang in Heiloo. Een gastouder zal zoveel mogelijk proberen het ritme van huis te hanteren. Daarnaast zorgen de eigen dagindeling en eet en drinkmomenten voor structuur en rust in de opvang. De gastouders in Heiloo werken met een dagplanning waardoor er een ritme is voor de kinderen. Dit is een belangrijk onderdeel van kinderopvang.

Gastouder Heiloo

De kinderopvang kan zijn bij de gastouder, in het huis van de ouder (nanny) of een combinatie hiervan. Gastouderbureau NL /Alkmaar ontzorgd ouder en gastouder met registratie en een eenvoudige digitale administratie en opslag van documenten.

Gastouderopvang in Helioo is daarnaast ook veel voordeliger dan reguliere kinderopvang. Dit komt omdat de gastouder in Heiloo niet werkt met verplichte dagdelen maar met (gereserveerde) kinderopvang uren. Wij hebben de Gastouder Calculator ontwikkeld die de werkelijke netto kinderopvangkosten berekent voor ouders in Heiloo

Gastouderbureau NL  inspecteert de opvanglocatie jaarlijks op veiligheid en gezondheid. Deze inspectie wordt vastgelegd in een document wat inzichtelijk is voor de aangesloten ouders. Daarnaast is er een jaarlijks voortgangsgesprek met de gastouder. Zo zorgen wij ervoor dat de opvang en de gastouder voldoen aan onze kwaliteitseisen. De opvang van kinderen door een gastouder in Heiloo is veilig en vertrouwd.

De gastouders in Heiloo presenteren zich in het opvangaanbod en Gastouder Nederland.

Gastouderopvang in Heiloo bieden wij aan in verschillende wijken, en omliggende gemeentes

 Wil je meer informatie of een vrijblijvende persoonlijke kennismaking in Heiloo en omstreken? Neem gerust contact met ons op.