Gastouderopvang Harlingen

Je wilt als ouder de beste kinderopvang in Harlingen en omgeving. Maak kennis met de gecertificeerde gastouders van Gastouderbureau NL, thuis in opvang van kinderen in Harlingen en omstreken.

Gastouderbureau NL / Harlingen is:

  • Professioneel
  • Persoonlijk
  • Voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor kleinschalige en flexibele kinderopvang in de elfstedenstad Harlingen. Naast de extra aandacht die het kind krijgt kan er ook rekening worden gehouden met persoonlijke omstandigheden zoals de thuissituatie. Een gastouder bij Gastouderbureau NL in Harlingen is geen oppas maar een professionele en gecertificeerde kinderopvang. Onze Gastouderopvang is geïnspecteerd is door de GGD Fryslân en geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) net zoals de regionale kinderdagopvang en buitenschoolse kinderopvang. Een gastouder zal zoveel mogelijk proberen het ritme van huis te hanteren en over te nemen. Daarnaast zorgen de eigen dagindeling en eet en drinkmomenten voor structuur en rust in de opvang voor de kinderen. De gastouders in Sneek werken met een dagplanning zodat er een ritme is voor de kinderen.

Gastouder Harlingen

De kinderopvang kan zijn bij de gastouder, in het huis van de ouder (nanny) of een combinatie hiervan. Gastouderbureau NL / Harlingen ontzorgd ouder en gastouder met een eenvoudige digitale administratie. Dit kan ook via de mobiele app.

Gastouderopvang bij het voordeligste gastouderbureau van Harlingen en is daarnaast ook veel voordeliger dan reguliere kinderopvang. Dit komt omdat de gastouder in Harlingen niet werkt met verplichte afname van dagdelen maar met (gereserveerde) kinderopvang uren. Wij hebben de Gastouder Calculator ontwikkeld die de werkelijke netto gastouder kinderopvangkosten voor je berekent. Ook handig om te controleren op het bedrag van de ontvangen kinderopvangtoeslag.

Gastouderbureau NL  inspecteert in Harlingen jaarlijks de opvanglocatie op veiligheid en gezondheid. Deze inspectie wordt vastgelegd in een document wat inzichtelijk is voor de aangesloten ouders. Daarnaast voeren wij een jaarlijks voortgangsgesprek met de gastouder. Zo zorgen wij ervoor dat de opvang en de gastouder voldoen aan onze kwaliteitseisen.

Waar is er gastouderopvang in Harlingen?

Gastouderopvang in Harlingen bieden wij aan in verschillende wijken:

Gastouderopvang Binnenstad Harlingen

Gastouderopvang Trebolbuurt Harlingen

Gastouderopvang De Spiker Harlingen                                     

Gastouderopvang Plan-Zuid Harlingen

Gastouderopvang Oosterpark Harlingen

Gastouderopvang Koningsbuurt Harlingen

Gastouderopvang Midlum

Gastouderopvang Wijnaldum

De gastouders presenteren zich in het opvangaanbod en Gastouder Nederland.

Wil je meer informatie, gratis offerte of een vrijblijvende persoonlijke kennismaking? Neem gerust contact met ons op.