Gastouderopvang Drachten

Je wilt als ouder de beste kinderopvang in Drachten. Maak kennis met de gecertificeerde gastouders van Gastouderbureau NL / Drachten.

Gastouderbureau NL is:

  • Professioneel
  • Persoonlijk
  • Voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor kleinschalige en flexibele kinderopvang in Drachten. Naast de extra aandacht die het kind krijgt kan er ook rekening worden gehouden met persoonlijke omstandigheden zoals thuis. Een gastouder in geen oppas maar een professionele en gecertificeerde kinderopvang in Drachten. Deze Gastouderopvang is geïnspecteerd is door de GGD Fryslân en geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) zoals regionale kinderdagopvang en buitenschoolse kinderopvang. Een gastouder zal zoveel mogelijk proberen het ritme van huis te hanteren. Daarnaast zorgen de eigen dagindeling en eet en drinkmomenten voor structuur en rust in de opvang. De gastouders in Drachten werken met een dagplanning waardoor er een ritme is voor de kinderen.  

Gastouder Drachten

De kinderopvang kan zijn bij de gastouder, in het huis van de ouder (nanny) of een combinatie hiervan. Gastouderbureau NL / Drachten ontzorgd ouder en gastouder met een eenvoudige digitale administratie.

Gastouderopvang bij het voordeligste gastouderbureau van Drachten is daarnaast ook voordeliger dan reguliere kinderopvang. Dit komt omdat de gastouder in Drachten niet werkt met verplichte afname van dagdelen maar met (gereserveerde) kinderopvang uren. Wij hebben de Gastouder Calculator ontwikkeld die de werkelijke netto kinderopvangkosten voor je berekent.

Gastouderbureau NL  inspecteert jaarlijks de opvanglocatie op veiligheid en gezondheid. Deze inspectie wordt vastgelegd in een document wat inzichtelijk is voor de aangesloten ouders. Daarnaast voeren wij een jaarlijks voortgangsgesprek met de gastouder. Zo zorgen wij ervoor dat de opvang en de gastouder voldoen aan onze kwaliteitseisen. 

Waar is er gastouderopvang in Drachten?

Gastouderopvang in Drachten bieden wij aan in verschillende wijken:

Gastouderopvang wijk De Wiken Drachten

Gastouderopvang wijk Centrum Drachten

Gastouderopvang wijk De Singels Drachten                               

Gastouderopvang wijk De Drait Drachten

Gastouderopvang wijk De Wiken-Oost Drachten

Gastouderopvang wijk De Venen Drachten

Gastouderopvang wijk De Folgeren Drachten

Gastouderopvang wijk De Swetten Drachten

Gastouderopvang wijk De Bouwen Drachten

Gastouderopvang wijk Noord-Oost Drachten

Gastouderopvang wijk De Haven Drachten

Gastouderopvang wijk De Trisken Drachten

Gastouderopvang wijk Fennapark Drachten

Gastouderopvang wijk Himsterhout Drachten

Gastouderopvang wijk Vrijburg Drachten

Gastouderopvang wijk Burmaniapark Drachten

De gastouders presenteren zich in het opvangaanbod en Gastouder Nederland.

Wil je meer informatie, gratis offerte of een vrijblijvende persoonlijke kennismaking? Neem gerust contact met ons op.