Gastouderbureau Ureterp

  • Openingstijden: Ma-Vr: 9.00-20.00

  • Telefoonnummer: 058-2894516

  • E-Mail: info@gobnl.nl

Voordelige gastouder en nanny kinderopvang in Ureterp / Oerterp bij Gastouderbureau NL / Friesland. De kinderopvang in Ureterp / Oerterp is gecontroleerd op veiligheid en gezondheid.

Dit doen we jaarlijks en leggen we vast in een document wat ook voor de ouder inzichtelijk is. Op onze gastoudersite www.gastoudernederland.nl staan gastouders met hun profiel. Zo kun je bij ons vooraf al zien wie bij je opvang behoefte past.

Gastouderbureau NL / Friesland heeft een eenvoudig online administratiesysteem. Per mail ontvang je de door de gastouder geregistreerde opvanguren ter goedkeuring. Na de goedkeuring wordt de factuur op gemaakt en kun je met iDEAL betalen.

Gastouderbureau Ureterp / Oerterp verzorgt de administratie en uitbetaling. En met onze handige kinderopvang kosten calculator bereken je gratis en snel je werkelijke kinderopvangkosten. We helpen je aan huis met de aanvraag van de kinderopvangtoeslag.

Zoek je een nanny gecombineerd met huishoudelijk werk? Maak dan gebruik van onze diensten via Huishulp.nl. Hiermee voldoe je aan de wettelijke eis om de kinderopvangtoeslag te kunnen verantwoorden.

Ook de gastouder opleiding in Ureterp / Oerterp kan geregeld worden via Gastouderbureau NL / Friesland