Gastouderbureau Blauwhuis

  • Openingstijden: Ma-Vr: 9.00-20.00

  • Telefoonnummer: 058-2894516

  • E-Mail: info@gobnl.nl

Voordelige en goede kinderopvang door een gastouder in Blauwhuis verzorgt door Gastouderbureau NL / Blauwhuis. Onze aangesloten gastouders zijn gecontroleerd en voldoen aan de wettelijke eisen.

Gastouderbureau NL verzorgt de kleinschalige kinderopvang in Blauhûs vanuit ons kantoor Sneek. Een gastouder zal zoveel mogelijk proberen het ritme van huis te hanteren. Daarnaast zorgen de eigen dagindeling en eet en drinkmomenten voor structuur en rust in de opvang. De gastouders in Blauwhuis werken met een dagplanning waardoor er een ritme is voor de kinderen.

Gastouderbureau NL heeft een eenvoudig online administratiesysteem. Per mail ontvang je de door de gastouder geregistreerde opvanguren ter goedkeuring. Na de goedkeuring wordt de factuur op gemaakt en kun je met iDEAL betalen.

Natuurlijk wil je als ouder weten of de opvanglocatie veilig is. De opvanglocatie van de gastouders en nanny in Blauhûs zijn geïnspecteerd op veiligheid en gezondheid. Dit is vastgelegd in een rapport wat de ouder automatisch na elke inspectie ontvangt in de persoonlijke portal.

Omdat Gastouderbureau NL tot de voordeligste gastouderbureaus van Nederland hoort, ontvangen de ouders de maximale kinderopvangtoeslag. Wij ondersteunen aan huis bij de aanvraag van de kinderopvangtoeslag.