EHBO

Ben je een gastouder? Dan ben je verplicht om in het bezit te zijn van een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. Onze cursus EHBO voor Gastouders bestaan uit 4 tot 6 uur online theorie en 4 uur praktijktraining. Je doorloopt eerst de online theorie. Hierin worden de veelvoorkomende letsels bij baby’s en kinderen en de reanimatie met AED behandeld. Tijdens de praktijktraining oefen je o.a. de reanimatie met de AED en leer je verbanden aanleggen.

In deze cursus worden de volgende onderdelen behandeld: Actieve bloedingen, Allergische reactie, Astma/Benauwdheid, Insectensteek, Bijtwonden, Bloedneus, Botbreuken/Ontwrichting, Brandwonden, Elektriciteitsletsels, Epileptische aanval, Hoofdpijn, Kleine beknelling, Kleine en grote wonde, Kneuzing/Verstuiking, Koorts/Koortsstuipen, Kwallensteek, Oogletsel en Oorpijn, Reanimeren met gebruik AED en Verslikking.

€ 15,00 korting op elke cursus voor aangesloten ouder en gastouder van Gastouderbureau NL na inloggen website.

https://www.savitae.nl/ehbo-cursus/ehbo-voor-gastouders/ 


Gecertificeerd EHBO partner.

Leer reanimatie en letsels te behandelen bij baby’s en kinderen met een online theorie en praktijksessie. Opgeleid tot het certificaat van Het Oranje Kruis.

De cursus ‘EHBO bij Baby’s en Kinderen’ bestaat uit online theorie (4-6 uur) en een praktijksessie (4 uur). De online theorie behandelt veelvoorkomende letsels bij baby’s en kinderen, reanimatie en gebruik van de AED. In de praktijksessie ga je met andere cursisten aan de slag met bijvoorbeeld reanimatie en gebruik van de AED. Na het afronden van de cursus ben je opgeleid tot het certificaat van Het Oranje Kruis.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Veel zorgverzekeraars vergoeden een EHBO-cursus tot wel 100 procent. Via onze website kan je eenvoudig checken of je een vergoeding ontvangt voor het volgen van een EHBO-cursus. Check je vergoeding hier.

https://livis.nl/product/ehbo-bij-kinderen