Gastouderbureau NLWelkom bij Gastouderbureau NL / Groningen

Inspectierapport Gastouderbureau NL / Groningen

Ik ben Maaike Janssen en woon samen met mijn partner en 2 kinderen in Marum en ben consulent bij Gastouderbureau NL voor de regio Groningen. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een regionaal gastouderbureau. Met mijn ervaring binnen de kinderopvangsector bent u bij mij aan het juiste adres voor persoonlijke begeleiding in de Gastouderopvang.

Ik vind persoonlijk contact en ondersteuning belangrijk. Van het bij elkaar brengen van ouder en gastouder en het borgen van een veilige kleinschalige kinderopvang tot de ondersteuning bij de ouder thuis in het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. Met een gastouder kies je voor opvang in een huiselijke omgeving. Daarnaast is Gastouderopvang veel voordeliger dan de reguliere kinderopvang. En met onze tarieven zijn wij het voordeligste gastouderbureau van Groningen.

Gastouder Nederland

Wij helpen ouders persoonlijk in het vinden van een geschikte gastouder. Maar het is voor ouders ook mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken op GastouderNederland en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Wil je meer weten over gastouderopvang?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

LRKP nummer

LRKP nummer: 117 602 176

Voordelen

  • Gratis kostenberekening voor ouders.

  • Opvang 0-16 jaar.

  • Online administratie met handige mobiele app.

  • Fiscale vragen rond gastouderopvang.

  • Pedagogische ondersteuning.

  • Voordelig.


Contact

Regio: Groningen
M: 06-42163386
T: 085-0160860 (klantenservice)
E: groningen@gobnl.nl

Adres

Van Giffenstraat 8, 8601 EX Sneek

085-0160860

 T: Ma - Vr: 9:00 - 17:00

info@gobnl.nl

 M: Ma - Vr: 9:00 - 20:00

LRKP Nummer: 257662601

KVK Nummer: 66231256