Gastouder Breda

  • Openingstijden: Ma-Vr: 9.00-20.00

  • Telefoonnummer: 06-30124102

  • E-Mail: breda@gobnl.nl

Eva Seebo, consulent

Voordelen

  • Deskundig
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gecontroleerde opvang
  • Voordelig
  • Mobiele aanpassing
  • Eenvoudige administratie
  • Vrijblijvende kennismaking

Welkom bij Gastouderbureau NL / Breda,

Mijn naam is Eva Seebo. Samen met mijn partner trotse ouders van Medy en Kai, woonachtig in Veldhoven en waarnemend bemiddelingsconsulente voor gastouderbureau NL voor de regio Breda en omstreken.

Ruim tien jaar lang heb ik met veel plezier gastouderopvang verleend als zelfstandig gastouder.
In deze tijd heb ik veel mogen leren van verschillende gezinnen.
De persoonlijke aandacht voor ieder kind in een kleinschalige, vertrouwde omgeving maakt gastouderopvang uniek. Daarnaast zijn je opvoedingswensen met de gastouder bespreekbaar evenals de op te vangen tijden, uren en dagen. Ook flexibele opvang is bij veel gastouders mogelijk.
Door deze voordelen ontstaat een mooie balans welke resulteert in een verfijnde opvanglocatie voor je kind(eren).

Graag breng ik als consulent voor Gastouderbureau NL/ Breda mijn ervaring als ouder en gastouder in de praktijk door een optimale begeleiding voor zowel nieuwe als bestaande vraag- en gastouders te garanderen.
Voor meer informatie, advies en het vinden van een geschikte gastouder en alle daarbij behorende zaken sta ik je graag te woord en kun je mij bereiken op onderstaande contactgegevens.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Eva Seebo

Kosten

De inschrijving is geheel gratis en daarna betaal je pas bureaukosten vanaf het moment dat je daadwerkelijk start met een gastouder. Wij hanteren voordelige bureaukosten, deze liggen lager dan gemiddeld in de regio Breda.
Je ontvangt kinderopvangtoeslag over zowel het uurtarief van de gastouder als de bureaukosten. Mocht je willen overstappen dan hanteren wij een gratis overstapservice, waarbij wij voor je de administratieve rompslomp uit handen nemen. Tevens kunnen  wij je helpen in het aanvragen van de kinderopvangtoeslag.

Kwaliteit opvang

Onze gastouders voldoen aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen en staan geregistreerd in het landelijk register kinderopvang.
Wij komen minimaal tweemaal per jaar op huisbezoek. Tevens bieden wij diverse gastoudercursussen aan.

Aangesloten gastouders

Alle aangesloten gastouders bij gastouderbureau NL / Breda voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Klik hier voor het overzicht.

Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Wil je meer weten over gastouderopvang?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Werkgebied kantoor Breda

Breda: Alphen-Chaam, Drimmelen, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Moerdijk, Oosterhout en Zundert
Dongen: ’s Gravenmoer, Dongense Vaart en ’s Gravenmoerse Vaart, alsmede Klein-Dongen
Oosterhout: Baarschot, Den Hout, Dorst, Eind van den Hout, Groenendijk, Heikant, Heistraat, Hespelaar, Oosteind, Seters, Steelhoven, Steenoven, Ter Aalst, Vijfhuizen en Vrachelen
Raamsdonksveer, Raamsdonk, ’s Gravenmoer, Oosteind, Heistraat, Steeloven, Rijen, Baarschot, Dorst, Vrachelen, Den Hout, Made, Stuivezand, Hespelaar, Wagenberg, Strikberg.