Breda

  • Openingstijden: Ma-Vr: 9.00-20.00

  • Telefoonnummer: 06-57011774

  • E-Mail: breda@gobnl.nl

Marieke van Peer, consulent

Voordelen

  • Deskundig
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gecontroleerde opvang
  • Voordelig
  • Mobiele app
  • Eenvoudige administratie
  • Vrijblijvende kennismaking

Welkom bij Gastouderbureau NL / Breda,

Ik ben Marieke van Peer, je consulent bij gastouderbureau Nederland voor de regio Breda en omstreken. Als moeder van 3 kinderen weet ik hoe belangrijk goede kinderopvang is en ik help je graag bij het vinden van de juiste gastouder!

Gastouderopvang is naar mijn mening de meest ideale vorm van kinderopvang, zowel voor de ouder als voor het kind. Mijn 8 jaar ervaring als consulent in de gastouderopvang zet ik graag voor je in, van het bemiddelen in de eerste contacten tussen vraagouder en gastouder tot het zoeken van een vervangend gastouder tijdens vakanties.

Ik vind persoonlijk contact en korte lijntjes erg belangrijk. Een vast gezicht voor de (gast)ouders en een prettige samenwerking met elkaar staan bij mij hoog in het vaandel. De ontwikkeling en veiligheid van het kind in de opvang zijn daarbij het uitgangspunt.

Gastouderbureau NL / Breda en omstreken verzorgt kleinschalige en voordelige opvang voor je kind. Gastouderopvang is huiselijk, veilig en vertrouwd en daarom een goede keuze voor je kind. De opvang kan zowel plaatsvinden bij de gastouder thuis als in uw eigen woning (nanny-opvang)

Kosten

De inschrijving is geheel gratis en daarna betaal je pas bureaukosten vanaf het moment dat je daadwerkelijk start met een gastouder. Wij hanteren voordelige bureaukosten, deze liggen lager dan gemiddeld in de regio Breda.
Je ontvangt kinderopvangtoeslag over zowel het uurtarief van de gastouder als de bureaukosten. Mocht je willen overstappen dan hanteren wij een gratis overstapservice, waarbij wij voor je de administratieve rompslomp uit handen nemen. Tevens kunnen  wij je helpen in het aanvragen van de kinderopvangtoeslag.

Kwaliteit opvang

Onze gastouders voldoen aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen en staan geregistreerd in het landelijk register kinderopvang.
Wij komen minimaal tweemaal per jaar op huisbezoek. Tevens bieden wij diverse gastoudercursussen aan.

Aangesloten gastouders

Alle aangesloten gastouders bij gastouderbureau NL / Breda voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Klik hier voor het overzicht.

Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Wil je meer weten over gastouderopvang?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Werkgebied kantoor Breda

Breda: Alphen-Chaam, Drimmelen, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Moerdijk, Oosterhout en Zundert
Dongen: ‘s Gravenmoer, Dongense Vaart en ‘s Gravenmoerse Vaart, alsmede Klein-Dongen
Oosterhout: Baarschot, Den Hout, Dorst, Eind van den Hout, Groenendijk, Heikant, Heistraat, Hespelaar, Oosteind, Seters, Steelhoven, Steenoven, Ter Aalst, Vijfhuizen en Vrachelen
Raamsdonksveer, Raamsdonk, ‘s Gravenmoer, Oosteind, Heistraat, Steeloven, Rijen, Baarschot, Dorst, Vrachelen, Den Hout, Made, Stuivezand, Hespelaar, Wagenberg, Strikberg.