Alkmaar

  • Openingstijden: Ma-Vr: 9.00-20.00

  • Telefoonnummer: 06-28202014

  • E-Mail: alkmaar@gobnl.nl

Louise Koet- Wilkinson, consulent

Voordelen

  • Deskundig
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gecontroleerde opvang
  • Voordelig
  • Mobiele aanpassing
  • Eenvoudige administratie
  • Vrijblijvende kennismaking

Welkom bij Gastouderbureau NL / Alkmaar

Mijn naam is Louise Koet- Wilkinson, ik ben getrouwd met Dirk en samen hebben we twee kinderen Mike en Bente. Ik heb reeds 25 ervaring in de kinderopvang/gastouderopvang/en als bemiddelingsconsulente.
Mijn werkgebied bij GOBNL zal regio Alkmaar zijn.

Omdat de opvang bij de gastouders thuis of aan huis bij de vraagouders plaatsvindt is het kleinschalig en kan er goed gekeken worden naar de individuele wensen van de kinderen. Elk kind is uniek, en elk kind ontwikkeld zich op zijn /haar eigen manier. De kinderen laten opgroeien in een veilige, vertrouwde omgeving is erg belangrijk, de kwaliteit van de opvang speelt hierbij een belangrijke rol.

Al onze gastouders worden goed begeleid en ondersteund in hun werk. Tenminste 2 x per jaar ga ik op huisbezoek bij de gastouders, voor de Risico Inventarisatie en Evaluatie en voortgangsgesprek. Zo zorg ik ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat de gastouders altijd up to date zijn.

Onze gastouders voldoen aan de landelijke eisen en zijn geregistreerd in het LRK register. Zo hebben de vraagouders dan ook recht op de kinderopvangtoeslag van de belasting. Ook werken de gastouders met de meldcode kindermishandeling.
De jaarlijkse GGD inspectie rapporten zijn inzichtelijk te zien.

Wil je meer weten over gastouderopvang, neem gerust contact met mij op, ik sta open voor vragen en geef deskundig advies.

Groetjes Louise Koet- Wilkinson.

Aangesloten gastouders

Alle aangesloten gastouderbureau NL / Alkmaar gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Klik hier voor het overzicht. 

Gastouder Nederland

Wij werken samen met Gastouder Nederland waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Wil je meer weten over gastouderopvang?

Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Werkgebied kantoor Noord-Holland

Alkmaar, Heiloo, Limmen, Akersloot, Castricum, Heemskerk, Beverwijk.